ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ιδιόκτητη κατασκευαστική εταιρεία με γραφεία στη Λευκωσία, Κύπρο (ΕΕ). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 από τον Σάββα και την Σταυρούλα Κωνσταντίνου. Είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Καταχώρησης, και στο Συμβούλιο Ελέγχου Εργολάβων Κτηρίων και Πολιτικών Μηχανικών.

 

Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε αναλάβει ένα τεράστιο ποσό έργων στον οικιστικό και βιομηχανικό τομέα. Χρησιμοποιούμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία μας για να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής και να δίνουμε έμφαση στην παροχή ποιότητας.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Είμαστε υπερήφανοι για όλα τα έργα μας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Έχουμε οικοδομήσει πολυτελείς βίλες, πολυώροφα κτήρια, εργοστάσια, καθώς και σχολικές, εκκλησιαστικές, οικιακές και επίπεδες ανακαινίσεις.  Έχουμε αναλάβει επεκτάσεις κατοικιών, πλακάκια δαπέδου και όλων των ειδών κατασκευές.

 

Ως εταιρεία, δουλεύουμε πάντα στενά με τους πελάτες μας και αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ο σχεδιασμός του έργου ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές, στον προϋπολογισμό, και η παράδοση γίνεται εγκαίρως.

ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ:

Η Sastaco Κατασκευαστική έχει υψηλή τεχνογνωσία στις ακόλουθες κατηγορίες

Ιδιωτικές

Κατοικίες

Γραφειακά

Κτήρια

Ξενοδοχειακά

Έργα

Βιομηχανικά Έργα

SastacoConstruction©2020